Fajnový plnený baklažán

21.05.2020

Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .

Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!

S láskou

Zuzka

Najnovšie články na našom blogu

Prečítajte si, čo je nové
 

Milé dámy, Vianočné obdobie sa blíži a ja som pre Vás spravila výber kolekcií, ktoré sa zameriavajú na starostlivosť o vašu pleť a vlasy. Pri jednotlivých kolekciách máte priložený preklik na už predpripravený košík spolu aj s 15€ kreditom na poníženie nákupu a 10% zľavou na celý balíček. Tieto starostlivo vybrané produkty sú ideálne nielen pre...

Niečo o mne: